U bent hier:

Accessoires voor slimme verlichting

Bedieningen voor slimme verlichting

Voor elk slim verlichtingssysteem vindt u hier de bijbehorende ontvangers en bedieningen. Met een afstandsbediening of wandpaneel kunt u uw slimme lampen aan-en uitschakelen, dimmen, verschillende kleuren instellen, specifieke programma’safspelen en verschillende zones bedienen. Bijkomend voordeel van hetaanschaffen van een afstandsbediening is dat u de lampen ten alle tijden kanbedienen, dus ook wanneer uw Wifi kanaal een storing ervaart of wanneer uwtelefoon leeg is en de App dus niet gebruikt kan worden. 

Naast de Milight en Innr bedieningen vindt u hier ook Zigbee/Gledopto controllers. Door deze ontvangers te koppelen met uw Hue systeem wordt het mogelijk om lampen van Gledopto te bedienen via de Hue app. Groot voordeel hier is dat deze lampen u een betaalbaar alternatief voor de Hue lampen bieden. Iets waar steeds meer vraag naar is! 

Led strip profielen

Onze aluminium led strip zijn perfect om losse led verlichtingin het zicht moet installeren. De diffuse, frosted (transparante) afwerking vande afdekkap zorgt voor een mooi egaal en diffuus licht. Op LedprofielKoning vindt u een nóg uitgebreider en specialistisch assortiment aan ledprofielen.

+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur