Voor 23:45 uur besteld, morgen in huis
2 jaar garantie
Grote eigen voorraad
Gratis verzending vanaf € 20,- NL en BE
Klantbeoordeling 9,2
WifilampKoning
 • Bekijk alle verlichting
  • Led strips
   Led strips
   Complete led strip sets, losse strips en losse onderdelen. Uitgebreid assortiment.
  • Led profielen
   Led profielen
   Aluminium profielen voor led strips. Verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 4 meter.
  • Slimme verlichting
   Slimme verlichting
   LED lampen, spots en strips bedienen met de smartphone en tablet. Android en iPhone App.
  • Bouwlampen
   Bouwlampen
   Uitgebreid assortiment LED bouwlampen. Voor particulier en professional.
  • Solar tuinverlichting
   Solar tuinverlichting
   Nieuwste generatie LED buitenlampen op zonne-energie. Hoge kwaliteit solar verlichting.
webwinkelkleur

Philips Hue alternatief kopen?

Bent u op zoek naar (betaalbare) alternatieven voor Philips Hue? Lampen, spots en led strips die u kunt koppelen aan Hue? Zoek niet verder, wij hebben de hue compatible LED verlichting hier voor u op een rijtje gezet. Uiteindelijk komt het neer op 2 Philips Hue alternatieven die u kunt kopen en koppelen met Hue: Gledopto met het Zigbee protocol en Innr. Beide merken zullen we hier verder toelichten. Om de Philips Hue app te bedienen heeft u sowieso een Hue Bridge nodig, dit is de schakel tussen jouw verlichting en de Hue app waarmee u de verlichting gaat bedienen. De Hue alternatieven die we hieronder beschrijven zijn dus allemaal te koppelen met Hue. 

Zigbee van Gledopto als Philips Hue alternatief

De LED verlichting van Gledopto hebben een geïntegreerde Zigbee controller welke kan communiceren met Hue. Het assortiment van dit domotica systeem bestaat uit diverse LED lampen en spots die iedere gewenste kleur kunnen creëren, we noemen dit RGBWW wat gelijk staat aan de Hue White & Color lampen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook alternatieven voor de White Ambiance lampen van Hue, ook wel Dual White lampen. Alle meest voorkomende fittingen zoals E27, GU10 en MR16 zijn verkrijgbaar zodat u al uw huidige LED verlichting zou kunnen vervangen door dit voordeligere Philips Hue alternatief. Naast lampen en spots biedt het Gledopto assortiment ook Hue compatible led strips en slimme buitenverlichting. Allemaal te koppelen aan Hue. 

Innr koppelen aan Hue

Innr is het andere merk met een kwalitatief sterk assortiment van lampen, spots, led strips en buitenverlichting die allemaal te koppelen zijn aan de Philips Hue app. Een verschil met het Gledopto assortiment is bijvoorbeeld de Innr startpakketten waar direct 2 spots of lampen in zitten. Daarnaast biedt Innr leuke, moderne filament lampen met een warm witte lichtkleur. Gledopto heeft daarentegen weer een veel groter smart buitenverlichting assortiment. Hoe dan ook doen beide merken wat het beloofd; ze werken samen met Philips Hue en bieden daardoor een betaalbaar alternatief voor de prijzige Hue verlichting. Een uniek product binnen het Innr assortiment is de Innr smart plug. Met deze slimme, draadloze schakelaar maakt u iedere verlichting in uw huis smart en kunt u de schemerlamp bijvoorbeeld ook opeens bedienen op afstand. Belangrijk hierbij is wel dat de traditionele verlichting die u smart wil maken voorzien is van een stekker die in het stopcontact gaat. Het geldt dus bijvoorbeeld niet voor niet-slimme inbouwspotjes, maar wel voor die leuke tafellamp of schemerlamp met stekker.

+3173-7041103
Ma t/m vr van 9.00 tot 22.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 tot 17.00 uur