Garantie en service

Garantie

Op al onze artikelen zit 2 jaar garantie. Hieronder valt elke vorm van defect, behalve slijtage door gebruik, zoals een batterij. De garantie verloopt geheel via ons, u bent hierbij niet afhankelijk van andere partijen. Dit zorgt ervoor dat we in geval van defecten vaak snel tot een juiste oplossing kunnen komen.

Bij verkeerd gebruik van producten kunt u geen aanspraak meer maken op de garantie. In het geval van extreme weersomstandigheden zoals hagel, storm en dergelijke kunt u eveneens geen aanspraak op de garantie maken.

Service

Wanneer een product een defect vertoont, neem dan contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Soms vragen we hiervoor om extra informatie zodat we het probleem vast kunnen stellen.

Werken alle producten goed, maar weet u niet precies hoe? Neem ook dan contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar en beantwoorden met plezier al uw vragen.

Mocht u een klacht hebben, dan verzoeken wij u om deze eerst bij ons kenbaar te maken via een mail naar info@ledkoning.nl. Wij doen altijd ons uiterste best om tot een passende oplossing te komen.

Stichting webwinkelkeur

Mocht dat onverhoopt niet lukken, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Het is ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie. 

+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur