WIFI LAMP SETS

Aantrekkelijke sets waarbij u de Milight Wifi lamp met de App bedient. De Wifi sets zijn door ons met zorg samengesteld, u ontvangt: 

  • één of meerdere led lampen, spots of strips
  • Wifi module

Per Wifi set kunt u aangeven hoeveel lampen, spots of meter led strip u wenst en met welke Wifi module de set wordt uitgerust.

WIFI LAMP SETS

Hoe werkt de Wifi module?

De Wifi module is als het ware de brug tussen de lamp en bediening. De Wifi lampen zijn hiervoor voorzien van een geïntegreerde controller. Bij led strips wordt een speciale led strip controller meegeleverd. Via uw smartphone of tablet communiceert u met de controller van de led verlichting en stuurt u deze aan.

In deze productvideo leggen we de diverse mogelijkheden van de Milight Wifi module aan u uit. Deze module is geschikt voor alle kleuren Milight verlichting. In deze video wordt de bediening van RBGW verlichting (ledstrips en lampen) als voorbeeld aangehouden.

Wifi verlichting

Wifi verlichting is er in diverse soorten, van lamp tot spot en van led strip tot tuinspot. De lampen komen in diverse fittingen. Voor de meest voorkomende fittingen zijn alternatieve Wifi lampen beschikbaar. Er zijn nu Milight slimme lampen beschikbaar in E14, E27, MR16 en GU10. Daarnaast bieden we ook Milight tuinspots en schijnwerpers aan, naast natuurlijk led strips.

Wifi led verlichting biedt u enorm veel voordelen. Naast bijna onbeperkte mogelijkheden in kleur (wanneer u een RGBW lamp kiest), is de led lamp energiezuinig, heeft een lange levensduur met circa 50.000 branduren én zijn de Wifi lampen uiteraard bedienbaar via Wifi (en daarnaast ook met afstandsbediening).

Mogelijkheden Milight lampen

  • Dimbaar
  • Instelbaar in elke gewenste kleur
  • Energiezuinig
  • Voorzien van een perfecte pasvorm
  • Te bedienen met de gratis Milight App

Verlichting zones instellen

Nog leuker wordt het in uw tuin wanneer u de diverse buitenlampen in diverse zones of groepen gaat indelen. U kunt dan per groep, of voor alle groepen tegelijkertijd, de kleur bepalen. En een voordeel van onze Wifi lampen is dat het programma dat u instelt, ook wordt onthouden wanneer u de lamp weer uit zet. Wilt u meer weten over verlichting zones voor Wifi lampen of inspiratie opdoen, bekijk dan onze blog "Wat zijn verlichtingzones?"

Led strips bedienen met de App

Ook led strips worden door WifilampKoning aangeboden. Led strips zijn er in vele vormen, maten, kleuren en kwaliteiten. Zo bieden wij led strips aan in RGB, RGBW en twee soorten wit. Maar ook heeft u de keuze uit Premium en Basic led strips. Onze losse led strips worden altijd geleverd met een losse zone controller. Deze heeft u nodig om uw led strip te bedienen en te koppelen in de juiste groepering. Wanneer u uw led strip aansluit zonder deze controller, kunt u uw led strip niet per via de Milight App of Milight afstandsbediening bedienen. Meer over led strips vindt u terug op onze website LedstripKoning.nl.

Korting op Wifi sets

Onze toch al voordelige Wifi lamp sets maken het kopen van een Wifi lamp nu extra aantrekkelijk. Wanneer u namelijk meer Wifi lampen koopt, krijgt u een aantrekkelijk korting op de prijs van de ledlamp, een zogeheten staffelkorting. De korting wordt direct weergegeven bij ieder product en kan oplopen tot een gratis wifi lamp!

+3173-7041100
We zijn bereikbaar op:
Ma t/m Vrij: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur