U bent hier:

Slimme ledstrips

Een slimme ledstrip is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze leefomgeving, zowel binnen als buiten. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de smart ledstrips zelf, maar ook voor bijbehorende accessoires zoals een controller, adapter en aansluitmateriaal.

  • Voor RGBW(W) en Dual White verlichting
  • Diverse merken slimme led strips
  • Ook Zigbee ledstrips (Hue compatible)
  • Bedienen via telefoon en/of afstandsbediening

Kwalitatieve slimme ledstrips van WifilampKoning met 2 jaar garantie!

Slimme led strips in allerlei kleuren

We hebben slimme ledstrips in verschillende lengtes en in alle mogelijke kleuren. Deze wifi led strips zijn via een mobiele telefoon en/of afstandsbediening volledig naar uw eigen smaak in te stellen te dimmen. Zo creëert u op afstand in een handomdraai precies de gewenste sfeer. 

Ook kunt u schema’s instellen, zodat het licht zich automatisch aanpast naar uw vooraf ingestelde voorkeuren en u alleen nog maar hoeft te genieten van het eindresultaat!

Wanneer u op zoek bent naar een smart led strips met mogelijkheden voor een specifieke combinatie van kleuren en/of wittinten, zijn onderstaande assortimenten wellicht interessant voor u:

  • RGBW slimme ledstrips (voor alle kleuren licht plus warm wit licht)
  • RGBWW slimme ledstrips (voor alle kleuren licht plus warm wit en koud wit licht)
  • Dual White slimme ledstrips (voor alle wittinten tussen warm wit licht en koud wit licht)

Vaak kunnen deze slimme led strips ook gekoppeld worden aan een domotica systeem, zoals dat van Google Assistant, Amazon Alexa of Apple Homekit. Zo kunt u deze slimme netwerken eventueel uitbreiden en bedienen via voice control.

Kijkt u op onze pagina’s voor Milight ledstrips, Gledopto ledstrips en Yeelight ledstrips voor het complete assortiment aan slimme ledstrips van deze merken.

Zigbee led strips

De Zigbee led strip is een van de meest populaire soorten slimme led strips. Deze wifi led 
strip werkt aan de hand van het zogenaamde Zigbee protocol en kan daarom communiceren met andere slimme apparaten en slimme verlichting die hier ook mee werken. Hierdoor kan u makkelijk een groot slim netwerk instellen om bijvoorbeeld uw huis of andere leefruimte mee smart te maken. 

Erg handig is dat een Zigbee ledstrip uit deze categorie ook Hue compatible is. Wanneer u een slimme Zigbee ledstrip aanschaft kan u dus ook uw huidige Hue verlichting op een voordelige manier uitbreiden. Als u interesse heeft in onze slimme Zigbee led strips kunt u terecht op onze pagina Zigbee ledstrips (Hue compatible). Hier vindt u plug & play Zigbee led strips in alle mogelijke kleuren en wittinten. Deze slimme led strips komen in complete plug & play sets met controller, adapter en aansluitmateriaal.


+3173-7041101
Ma en Vrij: 9.00 - 18.00 uur
Di t/m do: 9.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur