U bent hier:

Slimme verlichting met bediening

Met een afstandsbediening kunt draadloze verlichting op afstand bedienen, dimmen en aan of uit zetten. Hier vindt u complete sets van slimme lampen inclusief bediening, zoals een afstandsbediening, wandpaneel of dimmer. 

 • Led lampen, spotjes, ledstrips en buitenverlichting met afstandsbediening 
 • Complete sets met afstandsbedieningen, wandpanelen en dimmers
 • Sets met afstandsbediening voor iedere kleur en wit tint
 • 1, 4 en 8-zone bedieningen op RF (2,4 GHz)


  Led lampen, spotjes en ledstrips met afstandsbediening

  Tegenwoordig zijn er allerlei soorten smart verlichting. Dan kunt u denken aan led lampen, led spots en ledstrips, maar ook aan slimme buitenverlichting. Deze slimme verlichting is te bedienen via een mobiele telefoon, maar ook via een afstandsbediening met bijvoorbeeld een RF-signaal.

  Een afstandsbediening met RF-signaal is een handige aanvulling op de bediening van uw slimme verlichting, die vaak gebruikt wordt naast de app. Ze bieden niet altijd alle functionaliteiten van een app, maar zijn handig en snel in gebruik en hebben als voordeel dat ze ook werken wanneer een wifi wegvalt.

  Bovendien is een afstandsbediening handig in het dagelijks gebruik, naast bijvoorbeeld een app. Zo kunt u een slimme lamp volledig instellen via de app en vervolgens gebruik maken van de afstandsbediening als een keer af wil wijken van de voorgeprogrammeerde instellingen, of de lampen gewoon even snel aan en uit wil zetten.

  LedKoning is een echte “one stop shop” voor uiteenlopende soorten slimme verlichting met bediening. Kijk hier voor onze led lampen met afstandsbediening, de spotjes met afstandsbediening en de ledstrips met afstandsbediening.

  Buitenverlichting met afstandsbediening

  U hoeft bij het gebruik van smart verlichting zeker niet alleen aan een binnenruimte te denken, want ook buitenshuis zijn er allerlei mogelijkheden. Buitenverlichting met een afstandsbediening bespaart u een hoop tijd, zeker wanneer u een tuin met een groot aantal 

  slimme buitenlampen heeft. De slimme verlichting buiten is vaak te koppelen aan de slimme verlichting in huis, zodat u van uw tuin nog meer een verlengstuk van uw woning kan maken. 

  Soorten afstandsbedieningen voor slimme verlichting

  Bij een smart lamp met afstandsbediening denken mensen al snel aan een afstandsbediening zoals die van een televisie. Uiteraard hebben we ook deze handzame modellen in ons assortiment.

  Maar het is ook mogelijk om slimme verlichting te bedienen met wandbediening. Deze wandpanelen hangen vast aan de muur als een stationair punt om licht mee te bedienen. Onze wandpanelen hebben net als de losse afstandsbedieningen uitgebreide functionaliteiten. Het is met dit type bediening ook vaak mogelijk om verschillende zones tegelijk in te stellen en te bedienen.

  Een andere vorm van wandbediening is de wanddimmer. Met een dimmer kan een smart lamp of slimme led strip worden uit- en aangezet, en gedimd worden. Alles wat u nodig hebt dus om uw verlichting met een enkele witte kleur te bedienen.