Wifilampen informatie

Sinds enige tijd biedt LedstripKoning Zigbee controllers van Gledopto aan. Deze zijn geschikt om slimme verlichting van diverse domotica zoals Philips Hue, Ikea Trädfri en Amazon Alexa compatibel te maken met led strips van een ander merk. De Zigbee controllers behoren tot de Smart Home domotica. Omdat we regelmatig vragen krijgen over Smart Home Domotica, de werking van de Zigbee controller en hoe je deze gebruikt, lichten we u graag verder in door middel van dit artikel. We proberen...

Lees verder

Afstandsbediening sets van WifilampKoning zijn zorgvuldig door onszelf samengesteld. De producten bevatten allen een Engelstalige handleiding waarmee u veelal wel uw weg weet te vinden. Toch helpen we u graag met een aantal antwoorden op veel gestelde vragen. 

Lees verder

De echte Milight slimme verlichting liefhebbers hebben het al veelvuldig aan ons gevraagd: "ik wil meer dan 4 zones, kan dat?". Uw slimme verlichting bedienen en indelen in meer dan 4 zones neemt een mogelijke beperking weg en maakt het mogelijk om Milight ook in te zetten bij professionele toepassingen. Via de App was er al een optie, maar nu ook via aan aantal nieuwe Milight producten!

Lees verder

CRI is een van de termen die u tegenkomt bij de productspecificaties van onze Wifi led lampen. Wat het exact zegt leggen we uit in deze korte blog.

Lees verder

Milight lampen komen in veel verschillende fittingen en kunnen diverse functies bevatten zoals kleuren kiezen, dimmen en meer. In onze blog leggen we de meest voorkomende functionaliteiten aan u uit.

Lees verder

Zo veel termen, zo veel mogelijkheden. Milight lampen komen in diverse kleurmogelijkheden. Iedere benaming zorgt weer voor tal van mogelijkheden.

Lees verder

Kelvin is de eenheid van thermodynamische temperatuur, een van de zeven basiseenheden van het SI-stelsel. De schaal is genoemd naar de fysicus William Thomson, die later in de adelstand werd verheven als Lord Kelvin.

Lees verder

Bij veel van onze lampen staat bij de specificaties ook vermeld met wat voor soort lamp de led lamp vergelijkbaar is. We vergelijken hiervoor vaak de verlichting met een 40 of 60 Watt gloeilamp of bij spots weer met een halogeenlamp. De correcte aanduiding voor lichtopbrengst is Lumen. Op de verpakking van de Milight led lamp staat dan bijvoorbeeld dat hij 470 lumen is en dat dat overeenkomt met een gloeilamp van 40 watt. De hoeveelheid lumen staat tegenwoordig ook groter op de...

Lees verder

Wattages en Lumen. Beide termen waarmee we de lichtsterkte en het vermogen aangeven. Maar het zegt ons niet direct hoeveel m2 we ermee kunnen belichten.

Lees verder

De eerste 'hits' in Google bij de zoekterm 'Verlichting zones' gaan over verlichting zones in vochtige ruimtes en de bijbehorende veiligheidsnormen. Wanneer wij bij WifilampKoning over verlichting zones schrijven, bedoelen we daar iets heel anders mee...

Lees verder

Wattages, een leuk getal, maar waarmee is het te vergelijken. In deze blog vergelijken we verschillende Wattages en vergelijken gloeilampen, halogeenlampen en led lampen met elkaar.

Lees verder

Slimme verlichting is normale verlichting maar dan een tikkeltje slimmer en bestaat eigenlijk al jaren. We kennen allemaal de buitenlampen met schemerschakelaar of bewegingsmelder al. Maar tegenwoordig krijgt slimme verlichting een nieuwe dimensie. We maken verlichting ‘slim’, zodat we de volledige sfeer kunnen bepalen in huis zonder al te veel moeite.

Lees verder

Slimme verlichting in een flinke opmars aan het maken. Met slimme verlichting wordt bedoeld dat lampen kunnen worden bediend via de App.

Lees verder