Wifilampen informatie

Kleurtemperatuur is de kleur die een lichtbron uitstraalt, daarom wordt het ook wel lichtkleur genoemd. De kleurtemperatuur wordt aangeduid in Kelvin. Hoe hoger het getal, hoe koeler de kleur van het licht. Slimme verlichting met een extra warm witte kleurtemperatuur heeft bijvoorbeeld een lichtkleur tussen de 1700 en 2700 kelvin, terwijl koelwit een lichtkleur heeft van 4000 kelvin.

Lees verder

Waar we vroeger naar het aantal watt keken bij het uitzoeken van lampen, wordt dat nu vaak aangeduid in lumen. Maar wat zijn lumen precies en hoe weet u welke hoeveelheid lumen u nodig heeft?

In dit artikel leggen wij u uit wat lumen zijn, hoe u lumen naar watt kunt omzetten en waar u op moet letten bij de aankoop van uw slimme lampen.

Lees verder

Bent u van plan om slimme verlichting te kopen? In dit artikel vertellen wij u alles over slimme lampen, wat de mogelijkheden zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf.

Gaat u beginnen met slimme verlichting dan raden wij aan om vooraf te bepalen wat uw doel is. Hoe wilt u de lampen bedienen, welke functies moeten de lampen hebben en bent u van plan de slimme verlichting later uit te breiden?

Na het lezen van dit artikel bent u helemaal klaar om te starten met slimme...

Lees verder

Waarom kiezen voor Zigbee controllers om Hue mee aan te sturen? Lees in een paar minuten wanneer Zigbee controllers de perfecte keuze zijn.

Lees verder

Afstandsbediening sets van WifilampKoning zijn zorgvuldig door onszelf samengesteld. De producten bevatten allen een Engelstalige handleiding waarmee u makkelijk uw weg kan vinden. Toch helpen we u graag met een aantal antwoorden op veel gestelde vragen.

Lees verder

De echte Milight slimme verlichting liefhebbers hebben het al veelvuldig aan ons gevraagd: "ik wil meer dan 4 zones, kan dat?".

Gelukkig is er inderdaad de optie om uw slimme verlichting te bedienen en in te delen in meer dan 4 zones. Dit kan doormiddel van gebruik van de handige Milight app op uw mobiele telefoon, maar is ook mogelijk met een aantal Milight bedieningen.

Lees verder

CRI is een van de termen die u tegenkomt bij de productspecificaties van onze Wifi led lampen. Wat het exact zegt leggen we uit in deze korte blog.

Lees verder

Milight lampen komen in veel verschillende fittingen en kunnen diverse functies bevatten zoals kleuren kiezen, dimmen en meer. In onze blog leggen we de meest voorkomende functionaliteiten aan u uit.

Lees verder

Zo veel termen, zo veel mogelijkheden. Milight lampen komen in diverse kleurmogelijkheden. Iedere benaming zorgt weer voor tal van mogelijkheden.

Lees verder

Wattages en Lumen. Beide termen waarmee we de lichtsterkte en het vermogen aangeven. Maar het zegt ons niet direct hoeveel m2 we ermee kunnen belichten.

Lees verder

De eerste 'hits' in Google bij de zoekterm 'Verlichting zones' gaan over verlichting zones in vochtige ruimtes en de bijbehorende veiligheidsnormen. Wanneer wij bij WifilampKoning over verlichting zones schrijven, bedoelen we daar iets heel anders mee...

Lees verder

Slimme verlichting in een flinke opmars aan het maken. Met slimme verlichting wordt bedoeld dat lampen kunnen worden bediend via de App.

Lees verder