U bent hier:

Slimme verlichting

Slimme verlichting is normale verlichting maar dan een tikkeltje slimmer en bestaat eigenlijk al jaren. We kennen allemaal de buitenlampen met schemerschakelaar of bewegingsmelder al. Maar tegenwoordig krijgt slimme verlichting een nieuwe dimensie. We maken verlichting ‘slim’, zodat we de volledige sfeer kunnen bepalen in huis zonder al te veel moeite.

Slimme verlichting

Met ons assortiment slimme verlichting is het nog maar een kleine moeite om met uw smartphone of tablet de verlichting te bedienen. Met bijvoorbeeld de gratis Milight App heeft u de volledige controle over uw led verlichting. In 1 kamer, in meerdere kamers en voor zowel binnen als buiten. Slim he?!

Mogelijkheden van slimme verlichting

Met uw smartphone of tablet bedient u vanuit de luie stoel alle led verlichting, maar wat verstaan we onder bedienen, wat zijn de mogelijkheden?

  • Lampen aan en/of uit zetten 
  • Lampen dimmen
  • De kleur van een lamp bepalen (mogelijk wanneer u RGB of RGBW led verlichting heeft)
  • Programma’s kiezen waarbij de verlichting automatisch van kleur verandert
  • Maak zones aan en bedien de lampen gegroepeerd.

Voordelen van led lampen

Een bijkomend voordeel van slimme verlichting is dat de techniek alleen werkt met led lampen. Led lampen zijn al jaren erg populair vanwege onder andere de lange levensduur, maar ook het energieverbruik dat erg laag is.

Wat heeft u nodig?

Om slimme verlichting te integreren in huis zijn er geen ingrijpende aanpassingen noodzakelijk. Voor bijna alle lampen zijn vervangende slimme lampen verkrijgbaar. U vervangt simpelweg uw bestaande lamp voor een led lamp en schaft de juiste bediening aan. Bijvoorbeeld een losse afstandsbediening of nog handiger een Wifi module, zodat u u de bediening doet via de gratis Milight App. De speciale Wifi lampen kunt u als losse led lamp aanschaffen, handiger is het om de kiezen voor een basis wifi set (led lamp met Wifi module) of een Deluxe Wifi set (led lamp, Wifi module én afstandsbediening).

Slimme verlichting kopen

Wanneer u slimme verlichting overweegt te kopen is het verstandig u vooraf goed te laten infomeren. Zo voorkomt u een miskoop of de aankoop van incomplete niet werkende sets. Er zijn diverse merken beschikbaar. Qua prijs/kwaliteitverhouding steekt Milight boven alles uit. De led lampen hebben een lange levensduur en de materialen zoals de Wifi module zijn uitvoerig getest. We hebben er zoveel vertrouwen in dat we er 2 jaar garantie op geven.

WifilampKoning biedt u twee kant & klare sets aan:

1. Wifi set

  •  Led lampen/spots naar keuze
  •  Wifi Module
  • Gratis Milight App

Bekijk alle Wifi sets »

 

2. Afstandsbediening sets

  • Led lampen/spots naar keuze
  • Afstandsbediening naar keuze

Bekijk alle sets met afstandsbediening »

Mocht u hieruit niet kunnen kiezen dan is het uiteraard ook mogelijk een van onze startersets aan te schaffen.