U bent hier:

Zigbee verlichting

Hier vindt u voordelige alternatieven om uw huidige Hue netwerk uit te breiden met nieuwe smart lampen of een start te maken met uw slimme verlichting. We hebben Zigbee ledlampen, ledstrips, spotjes en buitenverlichting in ons assortiment van verschillende betrouwbare merken.

  • Diverse Zigbee smart fittingen
  • Diverse merken Zigbee verlichting beschikbaar, zoals Gledopto en Innr
  • Diverse soorten Zigbee lampen
  • Te bedienen op afstand via app en/of afstandsbediening

Zigbee smart fittingen

Zigbee is tegenwoordig één van de meest populaire communicatieprotocollen voor slimme verlichting. Als u slimme verlichting aanschaft die via dit protocol communiceert met elkaar, kunt u één groot slim netwerk creëren. 

Uiteraard hebben wij de populairste Zigbee lampen fittingen zoals de Zigbee led lamp met E14 fitting en Zigbee led lamp met E27 fitting voor u beschikbaar. Voor wie op zoek is naar een Zigbee lamp met retrolook hebben we ook verschillende Zigbee filament lampen beschikbaar. Deze Zigbee kooldraad led lamp hebben we zowel beschikbaar met een E27 fitting als met een E14 fitting.

Ook wat smart ledspots aangaat hebben wij de populaire fittingen in ons assortiment. Of u nu Zigbee spotjes met GU10 fitting nodig heeft of Zigbee spotjes met MR16 fitting u kunt gewoon bij ons terecht.

Zigbee smart verlichting in verschillende soorten

Zigbee slimme lampen komen in alle soorten en maten. U kunt nu dan ook eigenlijk iedere ruimte in een woning wel voorzien van slimme verlichting. Één van de zaken om rekening mee te houden is het type communicatieprotocol waar uw slimme netwerk gebruik van gaat maken. Als u er rekening mee houdt dat uw slimme lampen hetzelfde protocol gebruiken, heeft u een goede kans dat u ze samen kan brengen onder één slim netwerk. Zigbee is een populair communicatieprotocol dat een betrouwbare basis kan vormen voor uw slimme verlichting.

Ons aanbod aan slimme Zigbee verlichting omvat Zigbee spots en lampen, Zigbee led strips en Zigbee buitenverlichting. Grote kans dus dat u zowel binnenshuis als buitenshuis bij ons terecht kunt voor uw Zigbee verlichting. 

Bijkomend voordeel is dat de Zigbee verlichting Hue compatible is, zodat u deze verlichting kunt gebruiken voor uit uitbreiden van uw huidige Hue netwerk. Betrouwbare en voordelige Hue compatible merken die wij voeren zijn Gledopto en Innr. Voor meer informatie over het aanbod van deze merken kijkt u bij onze  merken slimme verlichting.

+3173-7041100
We zijn bereikbaar op:
Ma t/m Vrij: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur